Suriye Cumhurbaşkanı Şara, eşiyle birlikte bir restoranda kahve içerken görüntülendi
  • Sun Press
  • Gündem
  • Suriye Cumhurbaşkanı Şara, eşiyle birlikte bir restoranda kahve içerken görüntülendi

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, eşiyle birlikte bir restoranda kahve içerken görüntülendi

ABONE OL
1 Haziran 2026 00:00
Suriye Cumhurbaşkanı Şara, eşiyle birlikte bir restoranda kahve içerken görüntülendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, alışılagelmiş devlet protokollerinin dışına çıkarak eşi Latife el-Durubi ile birlikte başkent Şam’da sivil kıyafetleriyle bir restoranda görüntülendi. Bu sürpriz buluşma, ülkenin gündemine otururken, Şara’nın beklenmedik halkla iç içe halleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Genellikle katı güvenlik önlemleri ve resmi törenlerle kamuoyunun karşısına çıkan Suriye lideri, bu kez koruma ordusu veya konvoylar olmaksızın, tamamen sade bir yaşam anıyla objektiflere takıldı. Şara ve eşi Latife el-Durubi’nin Şam’daki bir restoranda baş başa vakit geçirmesi, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık ve ilgiyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Ahmed Şara’nın üzerinden takım elbiseyi çıkararak eşiyle birlikte spor-sivil kıyafetler tercih etmesi dikkat çekti. Restorandaki diğer müşterilerin hayret dolu bakışları arasında rahatça bir masaya oturan çift, bir süre kahve içip samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bu görüntüler, Suriye liderinin kişisel yaşamına dair nadir ve insancıl bir kesit sunarak, diplomatik protokolün dışına çıktığı anları ölümsüzleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.