Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: ‘Hayal kırıklığı yaşıyorum’
  • Sun Press
  • Spor
  • Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: ‘Hayal kırıklığı yaşıyorum’

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: ‘Hayal kırıklığı yaşıyorum’

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a mağlup olan Samsunspor'da teknik direktör Thomas Reis karşılaşmanın ardından konuştu.

ABONE OL
14 Şubat 2026 00:00
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: ‘Hayal kırıklığı yaşıyorum’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Hesap.com Antalyaspor’a 3-1 mağlup olan Samsunspor’da teknik direktör Thomas Reis, karşılaşmanın ardından yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Reis, Antalya’ya iyi ve cesur bir oyun sergileme amacıyla geldiklerini ancak bu hedeflerine ulaşamadıklarını ifade etti.

“HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM”

Alman teknik adam, maç boyunca rakibe ciddi boşluklar verdiklerini ve Antalyaspor’un sahada rahat oynamasına izin verdiklerini belirtti. İkinci yarıda da arzu ettikleri futbolu ortaya koyamadıklarının altını çizen Reis, “Yediğimiz gollere baktığımızda çok basit hatalardan kaynaklandığını görüyoruz. Açıkçası büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bugün takım olmaktan uzak bir performans sergiledik ve bu durumdan bir an önce geri dönmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Reis, perşembe günü UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turunda oynayacakları Shkendija maçı için de uyarılarda bulunarak, “Eğer bu performansı sergilemeye devam edersek, perşembe günkü önemli karşılaşmadan istediğimiz sonucu almamız mümkün değil” dedi.

Antalyaspor maçındaki topa sahip olma oranının kendi aleyhlerine yüzde 65 gibi yüksek bir seviyede gerçekleştiğine dikkat çeken Reis, “Bu şekilde oynayacaksak, topu rakibe bırakmak daha iyi bir seçenek olurdu” yorumunda bulundu. Antalyaspor’un sahada kazanmayı daha çok isteyen tek takım görüntüsü verdiğini vurgulayan Samsunspor teknik direktörü, takımı yeniden agresif oyunlarına döndürmek için tüm çabalarını ortaya koyacaklarını belirtti.

Kaleci İrfan Can Eğribayat’ın Antalyaspor maçında forma giymesinin daha önceden alınmış bir karar olduğunu açıklayan Reis, bu tercihin Trabzonspor mağlubiyetiyle bir ilgisi olmadığını özellikle vurguladı. “Kaleci pozisyonunu özel bir mevki olarak görüyorum. İrfan iyi ve tecrübeli bir kaleci. Bu karşılaşmada oynamayı hak ediyordu. İki iyi kaleciye sahip olduğum için mutluyum” diyerek sözlerini noktaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r