İstanbul’daki kesik baş cinayetinde beklenen itiraf geldi
  • Sun Press
  • Gündem
  • İstanbul’daki kesik baş cinayetinde beklenen itiraf geldi

İstanbul’daki kesik baş cinayetinde beklenen itiraf geldi

ABONE OL
25 Ocak 2026 12:00
İstanbul’daki kesik baş cinayetinde beklenen itiraf geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Şişli’de, bir çöp konteynerinde kafası kesik halde bulunan kadın cesediyle ilgili soruşturmada önemli gelişmeler kaydedildi.

Duatepe Mahallesi Kuyulubağ Sokak’ta dün akşam saat 20.00 sularında yaşanan dehşet verici olayda, hurda toplayan Okan Ç., bir çöp konteynerinde yaptığı aramada siyah bir poşet içinde başı gövdesinden ayrılmış kadın cesediyle karşılaştı. Bu korkunç buluntu, Şişli’de büyük bir infiale yol açtı.

KİMLİK TESPİTİ VE EK DELİLLER

İhbarın ardından olay yerine derhal çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi yönlendirildi. Geniş çaplı incelemeler sonucunda, parmak izi analiziyle cesedin 36 yaşındaki Özbekistan vatandaşı Durdona Khakımova’ya ait olduğu tespit edildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, cesedin bulunduğu noktadan sadece iki sokak ötedeki Bozkurt Caddesi üzerinde, bir çöp konteynerinin yakınında iki valiz içinde cinayete dair önemli deliller ele geçirdi. Bu deliller, olayın aydınlatılması adına kritik bir rol oynadı.

ŞÜPHELİLER HAVALİMANINDA YAKALANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı geniş çaplı soruşturma çerçevesinde, olay yeri ve çevresindeki tüm güvenlik kamera kayıtları titizlikle incelendi. İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışmalar neticesinde, iki erkek şahsın elinde bir valizle konteynerlerin yanına gelerek şüpheli hareketlerde bulunduğu tespit edildi. Kimlikleri belirlenen Dılshod Akhrol Uglı Turdımurotov (31) ve Gofurjon Akmalkhonovıch Kamalkhodaev (29) isimli şüpheliler, cinayetin ardından Gürcistan’a kaçma hazırlığındayken İstanbul Havalimanı’nda başarılı bir operasyonla gözaltına alındı.

FAİL SUÇUNU İTİRAF ETTİ: “GÖNÜL İLİŞKİSİ” MOTİFİ

Gözaltına alınan şüphelilerden Dılshod Akhrol Uglı Turdımurotov, emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Turdımurotov, öldürülen Durdona Khakımova ile arasında gönül ilişkisi olduğunu ve çıkan bir tartışma sonucunda talihsiz olayı gerçekleştirdiğini belirtti. Bu itiraf, cinayetin ardındaki perdenin aralanmasını sağladı.

SORUŞTURMA GENİŞLİYOR: ÜÇÜNCÜ GÖZALTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayetle ilgili detaylı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte, yakalanan şahıslarla ve olayın kendisiyle bağlantısı olduğu düşünülen Ekrem K. (58) isimli bir kişi daha gözaltına alındı. Böylece Şişli’deki vahşi cinayetle ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı üçe yükseldi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r