Mafya liderinin oğlunu kaçırdılar: İşte hayatı karşılığında istedikleri para
  • Sun Press
  • Gündem
  • Mafya liderinin oğlunu kaçırdılar: İşte hayatı karşılığında istedikleri para

Mafya liderinin oğlunu kaçırdılar: İşte hayatı karşılığında istedikleri para

ABONE OL
23 Şubat 2026 12:00
Mafya liderinin oğlunu kaçırdılar: İşte hayatı karşılığında istedikleri para
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ukraynalı bir mafya liderinin oğlu olan Igor Komarov, dünya gündemine oturan bir olayla Endonezya’nın gözde tatil adası Bali’de kaçırıldı. Sosyal medya platformlarında hızla yayılan videolu görüntüler, Komarov’un rehine alındığını ve hayatı karşılığında 10 milyon dolarlık fahiş bir fidye bedeli talep edildiğini gözler önüne serdi.

Bali'de kaçırılan Ukraynalı mafya liderinin oğlu Igor Komarov

Fidye Görüntülerinde Çaresiz Bir Çağrı: Igor Komarov’un Babasına Mesajı

Yayınlanan görüntülerde, kaçırılan genç Komarov’un yüzünde belirgin şiddet izleri olduğu, ağzı ve göz çevresindeki yaralarla babasına yalvararak yardım çağrısında bulunduğu dikkat çekiyor. Rehin tutanlar, talep edilen 10 milyon dolarlık fidyenin belirlenen süre içinde ödenmemesi durumunda Igor’a yönelik şiddetin dozunu artıracakları tehdidinde bulundu.

Yaralı halde fidye videosunda babasına seslenen Igor Komarov

Kaçıranlardan Net Mesaj: “Ne Polis Ne Başka Bir Suç Örgütü Komarov’u Kurtarabilir”

Rehinciler, yayınladıkları mesajlarda devlet güçlerinin ya da diğer suç örgütlerinin Igor Komarov’u kurtarmak için yapacağı herhangi bir girişimin sonuçsuz kalacağını iddia ettiler. Olayın temelinde, kendi ifadeleriyle, kendilerinden çalındığı belirtilen yüklü miktarda bir paranın tahsilatının yattığını belirttiler. Bu durum, olayın sadece bir fidye vakasından öte, suç dünyasının kendi iç hesaplaşması olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP